Veelgestelde Vragen

Waarom heb ik zoiets nodig als bol-verkoper?

Als je wilt groeien vormen reviews een belangrijk onderdeel van een groei-strategie. Twee derde van de kopers leest zich in reviews voordat zij overgaan tot aankoop.

Over het algemeen laten tevreden mensen geen reviews achter. Zijn ze ontevreden, dan weten ze de weg te vinden om een negatieve review achter te laten. Om dit in balans te houden is het belangrijk tevreden klanten actief te benaderen voor een review.

Sinds de meeste reviews komen van email-follow ups (80%), vormt Bolliewood een kritieke rol in jouw groei-strategie.

Is dit veilig?

Gevoelige data worden zijn versleuteld opgeslagen zowel productie als onze back-ups. Daarnaast gebruiken wij altijd een beveiligde verbinding waarbij jouw wachtwoord met dubbele encryptie wordt opgeslagen. Alle data die worden verzonden binnen onze infrastructuur worden altijd verzonden met een beveiligde verbinding. Betalingen gaan via het betaalplatform van Mollie, we slaan geen credit card gegevens op.

Ziet de klant mijn email adres?

Nee. Net zoals jij via bol een email kan sturen naar de klant, en de klant via bol weer een bericht kan beantwoorden zonder dat jullie elkaars email adressen zien, hanteren wij hetzelfde systeem. Het enige verschil is dat alle communicatie die wij verzenden, en weer terugkrijgen van de klant, binnen ons systeem wordt geregistreerd.

Zo kun je je communicatie op één plek beheren.

Wat gebeurt er als een klant de email follow up van ons beantwoordt?

Jij krijgt een kopie van de email, en het bericht kun je terugvinden in de klantcommunicatie pagina. Waaruit je direct een bericht terug kunt sturen.

Wat gebeurt er als een klant een retourmelding start?

Je kunt hier een trigger op instellen en een bericht naar je klant sturen. In het dashboard kun je je retourmeldingen zien en de status ervan.

Is dit voor Fulfilment By Bol of voor Fulfilment By Retailer? (FBB/FBR)

Beide.

Hoe kunnen jullie mijn orders uitlezen?

Dit gaat door middel van zogenaamde "API sleutels". Dit zijn een soort van digitale sleutels die je aan ons geeft. Dit kun je met een paar klikken in je bol verkoper-omgeving aanmaken. De API sleutels kun je altijd intrekken waardoor wij geen toegang meer hebben tot je data. Zo blijf je altijd baas over je eigen data en hoef je nooit wachtwoorden of iets dergelijks met ons te delen.

Heb ik technische kennis nodig om de tool te gebruiken?

Nee, alles wordt duidelijk uitgelegd in het Nederlands. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken via de chat of email.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden

Door middel van een iDEAL transactie van 1 cent, vragen wij je toestemming voor een automatische incasso. We sturen je altijd een email met het exacte bedrag een paar dagen voordat wij het gaan afschrijven. Wij staan onder je afschrift onder "Bolliewood.com".

Kan ik ieder moment opzeggen?

Zeker weten.

Kan ik het eerst proberen?

Elk account start met een 30-dagen gratis proefperiode. Is dit niet lang genoeg voor je? Laat het ons even weten.

Ik werk in een team, moet ik mijn wachtwoord delen voor toegang voor mijn team?

Nee. Ons systeem is ingericht voor meerdere gebruikers. Ieder kan zijn eigen email en wachtwoord gebruiken waarbij jullie toegang hebben tot dezelfde data. Dit is handig om te zien wie wat heeft gedaan, geschreven, of klanten heeft beantwoordt.

Wat heb je nodig van mij om te starten?

Als je al een bol-verkoper bent kun je direct beginnen.